Addio Uitvaartzorg Elburg

Wij zijn een klein bedrijf waardoor persoonlijke begeleiding gegarandeerd is. In ons team van vrouwen is elke uitvaart maatwerk en details doen er bij ons toe!

Wie zijn wij

Onze werkwijze

Met zorg en aandacht geven wij samen met u stap voor stap vorm aan het afscheid. Alles hoeft niet allemaal direct geregeld te worden, daar nemen wij graag met u de tijd voor!

Stap voor stap

Wat u nog meer moet weten

Alles wat u nog meer moet weten over uitvaartkosten, verzekeringen, veel gestelde vragen en onze services NabestaandenLoket en Gedenkpagina.

Goed om te weten

Hoe kunt u Addio Uitvaartzorg bereiken

Voor het melden van een overlijden zijn wij dag en nacht bereikbaar via het meldnummer. 

Wil u meer informatie of een afspraak met ons maken? Hiervoor zijn wij rechtstraaks bereikbaar op het mobiele nummer. 

Via het contactformulier onderaan deze pagina kunt u een bericht aan ons sturen, wij laten dan zo snel mogelijk iets van ons horen.

Wilt u ons alvast beter leren kennen? Wij stellen ons persoonlijk aan u voor op de pagina 'Wie zijn wij'.  

Addio Uitvaartzorg Elburg staat voor u klaar!

Wilt u meer weten over een uitvaart in Elburg - 't Harde - Doornspijk?

 

Addio Uitvaartzorg in Elburg - ‘t Harde - Doornspijk

Bent u op zoek naar een geschikte en betaalbare uitvaartonderneming in Elburg of ’t Harde of omstreken? Als iemand overlijdt moet er in korte tijd veel geregeld worden en komt u voor veel keuzes te staan. Addio Uitvaartzorg heeft jarenlange ervaring met het regelen van begrafenissen of crematies in Elburg en omstreken. Vanuit onze kernwaarden respectvol, deskundig en transparant zorgen wij voor een waardig en persoonlijk afscheid in Elburg en omgeving. De uitvaartonderneming, in 2006 opgericht door Herma van Zalk en vormt samen met Katinka Kremer en Marian Kwakkel het team van vakvrouwen. Omdat wij een kleine en zelfstandige uitvaartonderneming zijn krijgt u bij het begeleiden van een uitvaart altijd met één contactpersoon te maken. 

Uitvaartbegeleiding in Elburg - ’t Harde - Doornspijk

Hoe kiest u een goede uitvaartonderneming in Elburg en omgeving? Wij zijn allemaal geboren op de Noord Veluwe en daarom goed bekend met de regio, gewoonten en mogelijkheden. Wij hebben goede contacten met de begraafplaatsen, kerken en de uitvaartcentra in de gemeente Elburg en kunnen u adviseren over de mogelijkheid van bijvoorbeeld opbaren of gebruik van de aula aan de Bovenweg in ’t Harde of in het Hervormd Kerkelijk Centrum HKC in Elburg. Uiteraard bent u niet gebonden aan deze locaties en kunnen wij u ook adviseren over andere mogelijkheden die er zijn. Lees op de pagina 'Ervaringen' meer over onze werkwijze. 

Werkwijze Addio Uitvaartzorg

Elke afscheid wordt tot in de puntjes door ons voorbereid. Vanaf het melden van het overlijden tot en met de dag van de uitvaart ondersteunen wij u bij alles wat geregeld moet worden. Voor ons is er niet eenzelfde manier, elke familie en daarmee elk afscheid is anders. Wij begeleiden u in de keuze voor een begrafenis of crematie, de laatste zorg voor het lichaam, de opbaring, de rouwkaart, het vervoer en het organiseren van de dag van de uitvaart. Wij stellen een draaiboek voor u op waarin dagelijks we de planning en afspraken vastleggen. Meestal op de dag voor de uitvaart nemen wij het definitieve draaiboek met u door en zetten we met elkaar de puntjes op de i. Daarna kunt u al het regelwerk loslaten en is het afscheid van uw dierbare bij ons in goede handen. Lees op de pagina 'Ervaringen' meer over onze werkwijze.

Uitvaartkosten

De kosten voor een begrafenis of crematie kunnen fors oplopen. Voor een deel heeft u daar zelf invloed op. De kosten van een uitvaart worden bepaald door de keuzes die u maakt. Begraven is over het algemeen duurder dan cremeren. De kosten van de begraafplaats en crematorium staan vast. Maar een kopje koffie met cake is uiteraard goedkoper dan een samenzijn met luxe hapjes en drankjes. Een rouwkrans van de bloemist is duurder dan bloemen uit de eigen tuin. Zo kunt u een deel van de kosten van de uitvaart zelf beïnvloeden. Praten over kosten vinden wij heel vanzelfsprekend en wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Voor elk budget is een passende uitvaart mogelijk. 

Uitvaartverzekering

Veel mensen hebben een uitvaartverzekering. Vaak is de uitvaartpolis jaren geleden afgesloten en nooit meer bijgesteld. Wij adviseren u de verzekeringspolis eens na te kijken op uw huidige uitvaartwensen. Zijn uw uitvaartwensen bekend? En past het verzekerde bedrag nog bij de wensen die u heeft? Ook is het verstandig om u tijdig te verdiepen in de voorwaarden van de verzekeringspolis. Wilt u uw nabestaanden niet achterlaten met de financiële consequenties van uw uitvaart? Kunt u hulp gebruiken bij het inzichtelijk maken van uw uitvaartwensen en de uitvaartkosten? Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw uitvaartwensen en uitvaartkosten te bespreken. Omdat wij niet verbonden zijn aan een verzekeringsmaatschappij kunnen wij u onafhankelijk adviseren. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen. 

Begraafplaatsen en crematoria in Elburg en omgeving

Wij hebben een lijst samengesteld met begraafplaatsen en crematoria in Elburg en omgeving. In de gemeente Elburg is geen crematorium aanwezig, voor een crematie kan worden gekozen uit een crematorium in de omgeving. Uiteraard bent u niet gebonden aan Elburg, maar kunt u de locatie van uw voorkeur bespreken met ons. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Addio Uitvaartzorg. 

 

Begraafplaats Oostelijke Rondweg Elburg. 

Begraafplaats Bovenweg ’t Harde 

Begraafplaats Zuiderzeestraatweg-West Doornspijk 

Natuurbegraafplaats Elspeterbos Elspeet

Crematorium Kranenburg Zwolle 

Crematorium Heidehof Ugchelen

Crematorium Ölandhorst Lelystad 

Crematorium Amersfoort in Leusden 

 

Heeft u een uitvaart in Elburg of wilt u meer weten over Addio Uitvaartzorg in Elburg? 

Neem dan vrijblijvend contact op en bespreek uw wensen. Wij denken graag met u mee over alle geschikte mogelijkheden.

 

Naast Elburg - 't Harde - Doornspijk zijn wij ook werkzaam in Wezep, Oldebroek, Oosterwolde Gld, 't Loo, Hattemerbroek,

Hattem, Epe, Nunspeet, Heerde, Wapenveld, Kampen, Zwolle. In overleg komen wij ook buiten deze regio.

Lees meer...