Addio Uitvaartzorg Elburg

Wij zijn een klein bedrijf waardoor persoonlijke begeleiding gegarandeerd is. In ons team van vrouwen is elke uitvaart maatwerk en details doen er bij ons toe!

Wie zijn wij

Onze werkwijze

Met zorg en aandacht geven wij samen met u stap voor stap vorm aan het afscheid. Alles hoeft niet allemaal direct geregeld te worden, daar nemen wij graag met u de tijd voor!

Stap voor stap

Wat u nog meer moet weten

Alles wat u nog meer moet weten over uitvaartkosten, verzekeringen, veel gestelde vragen en onze services NabestaandenLoket en Gedenkpagina.

Goed om te weten

Hoe kunt u Addio Uitvaartzorg bereiken

U mag ons dag en nacht bellen voor het melden van een overlijden.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar.

Via het contactformulier onderaan deze pagina kunt u een bericht aan ons sturen, wij laten dan zo snel mogelijk iets van ons horen.

Wilt u ons alvast beter leren kennen? Lees dan meer over ons op de pagina 'Wie zijn wij'    

Het team van Addio Uitvaartzorg Elburg staat voor u klaar!

Wilt u meer weten over een uitvaart in Elburg?

Addio Uitvaartzorg Elburg

Bent u op zoek naar een geschikte en betaalbare uitvaartonderneming in Elburg? Als iemand overlijdt moet er in korte tijd veel geregeld worden en komt u voor veel keuzes te staan. Addio Uitvaartzorg heeft jarenlange ervaring met het regelen van begrafenissen of crematies in Elburg en omstreken. Vanuit onze kernwaarden respectvol, deskundig en transparant zorgen wij voor een waardig en persoonlijk afscheid. De uitvaartonderneming, in 2006 opgericht door Herma van Zalk en vormt samen met Katinka Kremer, Edith Mulder - Bruins en Paulien Zwart het team van vakvrouwen. Omdat wij een kleine en zelfstandige uitvaartonderneming zijn krijgt u bij het begeleiden van een uitvaart altijd met één contactpersoon te maken. 

Uitvaart of crematie in Elburg


Hoe kiest u een goede uitvaartonderneming in Elburg? Wij zijn allemaal geboren op de Noord Veluwe en daarom goed bekend met de regio, gewoonten en mogelijkheden. Wij hebben goede contacten met de begraafplaatsen, kerken en de uitvaartcentra in de gemeente Elburg en kunnen u adviseren over de mogelijkheid van bijvoorbeeld opbaren of gebruik van de aula aan de Bovenweg in ’t Harde of in het Hervormd Kerkelijk Centrum HKC in Elburg. Uiteraard bent u niet gebonden aan deze locaties en kunnen wij u ook adviseren over andere mogelijkheden die er zijn.

Werkwijze Addio Uitvaartzorg


Elk afscheid wordt tot in de puntjes door ons voorbereid. Vanaf het melden van het overlijden tot en met de dag van de uitvaart ondersteunen wij u bij alles wat geregeld moet worden. Voor ons is er niet eenzelfde manier, elke familie en daarmee elk afscheid is anders. Wij begeleiden u in de keuze voor een begrafenis of crematie in Elburg, de laatste zorg voor het lichaam, de opbaring, de rouwkaart, het vervoer en het organiseren van de dag van de uitvaart. Wij stellen een draaiboek voor u op waarin dagelijks we de planning en afspraken vastleggen. Meestal op de dag voor de uitvaart nemen wij het definitieve draaiboek met u door en zetten we met elkaar de puntjes op de i. Daarna kunt u al het regelwerk loslaten en is het afscheid van uw dierbare bij ons in goede handen.


Begraafplaatsen en crematoria in Elburg en omgeving

 

Wij hebben een lijst samengesteld met begraafplaatsen en crematoria in Elburg en omgeving. In de gemeente Elburg is geen crematorium aanwezig, voor een crematie kan worden gekozen uit een crematorium in de omgeving. Uiteraard bent u niet gebonden aan Elburg, maar kunt u de locatie van uw voorkeur bespreken met ons. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Addio Uitvaartzorg. 

  • Begraafplaats Oostelijke Rondweg Elburg. 
  • Begraafplaats Bovenweg ’t Harde 
  • Begraafplaats Zuiderzeestraatweg-West Doornspijk 
  • Natuurbegraafplaats Elspeterbos Elspeet
  • Crematorium Kranenburg Zwolle 
  • Crematorium Heidehof Ugchelen
  • Crematorium Ölandhorst Lelystad 
  • Crematorium Amersfoort in Leusden 

 Heeft u een uitvaart in Elburg of wilt u meer weten over Addio Uitvaartzorg? 

Neem dan vrijblijvend contact op en bespreek uw wensen. Wij denken graag met u mee over alle geschikte mogelijkheden.

Naast Elburg, zijn wij ook werkzaam in Wezep, Oldebroek, Oosterwolde Gld, 't Loo, Hattemerbroek, Hattem, Epe, Nunspeet, Heerde, Wapenveld, Kampen, Zwolle. In overleg komen wij ook buiten deze regio.

Lees meer...