Addio Uitvaartzorg Epe

Wij zijn een klein bedrijf waardoor persoonlijke begeleiding gegarandeerd is. In ons team van vrouwen is elke uitvaart maatwerk en details doen er bij ons toe!

Wie zijn wij

Onze werkwijze

Met zorg en aandacht geven wij samen met u stap voor stap vorm aan het afscheid. Alles hoeft niet allemaal direct geregeld te worden, daar nemen wij graag met u de tijd voor!

Stap voor stap

Wat u nog meer moet weten

Alles wat u nog meer moet weten over uitvaartkosten, verzekeringen, veel gestelde vragen en onze services NabestaandenLoket en Gedenkpagina.

Goed om te weten

Hoe kunt u Addio Uitvaartzorg bereiken

U mag ons dag en nacht bellen voor het melden van een overlijden.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar.

Via het contactformulier onderaan deze pagina kunt u een bericht aan ons sturen, wij laten dan zo snel mogelijk iets van ons horen.

Wilt u ons alvast beter leren kennen? Lees dan meer over ons op de pagina 'Wie zijn wij'    

Het team van Addio Uitvaartzorg Epe staat voor u klaar!

Wilt u meer weten over Addio Uitvaartzorg in Epe?

 

Addio Uitvaartzorg in Epe

In 2006 startte Herma van Zalk haar bedrijf Addio Uitvaartzorg vanuit Wezep. Ook in Epe en omgeving is haar uitvaartbedrijf inmiddels een bekend gezicht. Wegens succes zijn Katinka Kremer, Edith Mulder - Bruins en Paulien Zwart het team van vakvrouwen van Addio Uitvaartzorg in Epe komen versterken. Wij verzorgen uitvaarten in Epe en in de verschillende dorpen op de Noord Veluwe. Vanuit onze kernwaarden professioneel, betrokken en met luisterend oor worden uitvaarten tot in detail door ons voorbereid. Niets is bij ons gewoon of standaard, wij denken vanuit mogelijkheden. Dit maatwerk is onze toegevoegde waarde en waarin wij ons onderscheiden. 

Uitvaartbegeleiding in Epe

Bent u op zoek naar een uitvaartbegeleider in Epe? Door onze jarenlange ervaring is uw uitvaart in Epe bij ons in goede handen. Omdat wij zelf uit deze omgeving komen kennen wij de gewoonten en mogelijkheden goed. Wij zijn bekend bij met alle uitvaartlocaties in de regio en hebben daar goede contacten. Steeds vaker organiseren wij een uitvaart op een locatie die bijzonder was voor de overledene. Dit zou bijvoorbeeld bij u thuis kunnen, in uw favoriete horecagelegenheid of op een andere voor u bijzondere plek. Er zijn diverse mogelijkheden voor een uitvaart in Epe en omgeving en daar adviseren wij u graag bij. Het vergt soms wat meer organisatie, maar het zorgt juist ook voor een persoonlijk en onvergetelijk afscheid! Lees op de pagina 'Ervaringen' meer over onze werkwijze. 

Persoonlijke uitvaart in Epe

Hoe vindt u een goede uitvaartondernemer in Epe? Bij het voorbereiden van een uitvaart in Epe moeten er veel keuzes gemaakt worden. Gelukkig hebben de meeste mensen hier geen ervaring mee. In een emotionele periode moet in korte tijd veel geregeld worden. Wij zijn professionals in het stap voor stap begeleiden van een uitvaart in Epe. Kiest u bijvoorbeeld voor een begrafenis of een crematie, wilt u de laatste verzorging zelf doen of liever aan ons overlaten, waar wilt u dat uw dierbare worden opgebaard, kiest u voor persoonlijk vervoer of voor de traditionele rouwauto, waar gaat de uitvaart plaatsvinden? Zo zijn er nog veel meer keuzes die gemaakt moeten worden. Wij geven u graag de uitvaartbegeleiding in Epe die recht doet aan de persoonlijke wensen van overledene en de nabestaanden. Wij nemen uit handen wat u niet wilt doen en simuleren in wat u zelf wilt en kunt doen. Wij houden voor u het overzicht en letten op alle details!

Uitvaartkosten en uitvaartverzekering

De kosten van een uitvaart in Epe liggen gemiddeld tussen de € 4.000,00 en € 8.500,00 en worden bepaald door persoonlijke wensen en het beschikbare budget. Over het algemeen is een begrafenis duurder dan een crematie. Het zijn geen kleine bedragen waar we over spreken, daarom vinden wij het heel normaal om over kosten te praten! Met of zonder uitvaartverzekering kunt u gebruik maken van onze dienstverlening. Wilt u inzicht in de kosten voor uw begrafenis of crematie of weten hoe u verzekerd bent? Nodig ons gerust uit voor een vrijblijvend gesprek. Op basis van uw wensen kunnen wij vrijblijvend een kostenbegroting voor u opstellen. Omdat wij niet verbonden zijn aan een verzekeraar kunnen wij u onafhankelijk adviseren.

Begraafplaatsen en crematoria in Epe en omgeving 

Wij hebben een lijst samengesteld met begraafplaatsen en crematoria in Epe en omgeving. In de gemeente Epe is geen crematorium aanwezig, voor een crematie kan worden gekozen uit een crematorium in de omgeving. Uiteraard bent u niet gebonden aan Epe, maar kunt u de locatie van uw voorkeur bespreken met ons. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Addio Uitvaartzorg. 

 

Gemeentelijke begraafplaats Norelbos Epe

Begraafplaats Tongerenseweg Epe

Begraafplaats Emst 

Begraafplaats Oene

De R.K. begraafplaats Epe

Natuurbegraafplaats Elspeterbos Elspeet

Crematorium Heidehof Ugchelen  

Crematorium Kranenburg Zwolle

Crematorium Ölandhorst Lelystad 

Crematorium Amersfoort in Leusden 

Crematorium Steenbrugge Diepenveen 

 

Heeft u een uitvaart in Epe of wilt u meer weten over Addio Uitvaartzorg in Epe? 

Neem dan vrijblijvend contact op en bespreek uw wensen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

 

Naast Epe zijn wij ook werkzaam in Wezep, Oldebroek, Oosterwolde Gld, 't Loo, Hattem, Hattemerbroek,

Heerde, Wapenveld, Nunspeet, Elburg - ’t Harde - Doornspijk, Kampen, Zwolle. In overleg komen wij ook buiten deze regio. 

Lees meer...