Addio Uitvaartzorg Kampen

Wij zijn een klein bedrijf waardoor persoonlijke begeleiding gegarandeerd is. In ons team van vrouwen is elke uitvaart maatwerk en details doen er bij ons toe!

Wie zijn wij

Onze werkwijze

Met zorg en aandacht geven wij samen met u stap voor stap vorm aan het afscheid. Alles hoeft niet allemaal direct geregeld te worden, daar nemen wij graag met u de tijd voor!

Stap voor stap

Wat u nog meer moet weten

Alles wat u nog meer moet weten over uitvaartkosten, verzekeringen, veel gestelde vragen en onze services NabestaandenLoket en Gedenkpagina.

Goed om te weten

Hoe kunt u Addio Uitvaartzorg bereiken

U mag ons dag en nacht bellen voor het melden van een overlijden.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar.

Via het contactformulier onderaan deze pagina kunt u een bericht aan ons sturen, wij laten dan zo snel mogelijk iets van ons horen.

Wilt u ons alvast beter leren kennen? Lees dan meer over ons op de pagina 'Wie zijn wij'    

Het team van Addio Uitvaartzorg Kampen staat voor u klaar!

Wilt u meer weten over een uitvaart in Kampen en omliggende regio?

 

Addio Uitvaartzorg in Kampen en omgeving

Addio Uitvaartzorg is een kleine zelfstandige uitvaartonderneming. Sinds 2006 begeleiden wij begrafenissen en crematies. Door deze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we samen met u een liefdevol afscheid van uw dierbare kunnen verzorgen. Ons team van vakvrouwen bestaat uit Herma van Zalk, Katinka Kremer, Edtih Mulder - Bruins en Paulien Zwart. Wij zijn goed bekend in Kampen en omliggende regio, kennen de gewoonten en de mogelijkheden goed en daarmee is uw uitvaart bij ons in goede handen.

Addio Uitvaartzorg met zorg en aandacht

Hoe kies je een goede uitvaartondernemer in Kampen en omgeving? Na het overlijden van een dierbare moet er veel geregeld worden. Om goed afscheid te kunnen nemen is het belangrijk dat u een uitvaartondernemer kiest die goed bij u past. Met zorg en aandacht begeleidt Addio Uitvaartzorg u bij alles wat geregeld moet worden bij een uitvaart in Kampen. Vanuit onze kernwaarden waardig, professioneel en transparant zorgen wij voor een liefdevol en persoonlijk afscheid in Kampen en omgeving. Vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart staat één en dezelfde persoon voor u klaar. Vaak is er meer mogelijk dan mensen denken of weten. Daarom nemen we de tijd, hebben aandacht voor iedereen en betrekken elk op een manier die bij hem of haar past. Dit maatwerk is waarin wij ons onderscheiden. 

Uitvaartbegeleiding in Kampen

Wij zijn niet verbonden aan een verzekeringsmaatschappij, daarom heeft u alle keuzevrijheid in producten en diensten. Wij kunnen u onafhankelijk adviseren in de keuze voor een begrafenis of crematie, de laatste verzorging van het lichaam, het opbaren, de rouwkaart, een advertentie in de krant, de rouwauto, een bloemstuk en het organiseren van de dag van de uitvaart. Door onze goede contacten met uitvaartcentra, kerken, begraafplaatsen en crematoria in Kampen en omgeving zijn wij goed op de hoogte van alle mogelijkheden die zij bieden. Wij ondersteunen u stap voor stap in het proces en houden het overzicht voor u. U kunt daarbij kiezen wat u zelf wilt doen en wat u liever aan ons overlaat. Elke uitvaart in Kampen wordt door ons tot in detail voorbereid omdat elk afscheid voor ons uniek is. Lees op de pagina 'Ervaringen' meer over onze werkwijze. 

Wat kost een uitvaart in Kampen?

Praten over kosten vinden wij heel vanzelfsprekend! Er is niet een vaste prijs te noemen voor een begrafenis of crematie. De kosten voor begraven of cremeren staan vast, maar alle overige kosten kunt u zelf beïnvloeden. De hoogte van de uitvaartnota is afhankelijk van de uitvaartwensen en de keuzes die u maakt. Voor elke budget kunnen wij een passende uitvaart organiseren. Wij denken graag met u mee over de kosten en zijn creatief in het bedenken van goedkopere alternatieven. Ook wanneer u een uitvaartverzekering heeft afgesloten kunt u gebruik maken van onze diensten. Wit u meer informatie over de kosten van een uitvaart in Kampen of vrijblijvend advies over uw uitvaartverzekering? Neem dan gerust contact met ons op! 

Begraafplaatsen en crematoria in Kampen en omgeving

Wij hebben een lijst samengesteld met begraafplaatsen en crematoria in Kampen en omgeving. In de gemeente Kampen is geen crematorium aanwezig, voor een crematie kan worden gekozen uit een crematorium in de omgeving. Uiteraard bent u niet gebonden aan Kampen, maar kunt u de locatie van uw voorkeur bespreken met ons. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Addio Uitvaartzorg. 

 

Nieuwe Algemene Begraafplaats ‘Bovenbroek’ Kampen

Algemene Begraafplaats ‘De Zandberg’ IJsselmuiden

Algemene Begraafplaats Grafhorst

Algemene Begraafplaats Kamperveen

Algemene Begraafplaats Wilsum

Algemene Begraafplaats Zalk

R.K. Begraafplaatsen

Crematorium Kranenburg Zwolle 

Crematorium Reestborgh Meppel 

Crematorium Ölandhorst Lelystad 

 

Heeft u een uitvaart in Kampen of wilt u meer weten over Addio Uitvaartzorg in Kampen? 

Neem dan vrijblijvend contact op en bespreek uw wensen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

 

Naast Kampen zijn wij ook werkzaam in Wezep, Oldebroek, Oosterwolde Gld, 't Loo, Hattemerbroek, Hattem, Epe,

Nunspeet, Heerde, Wapenveld, Elburg - 't Harde - Doornspijk, Zwolle. In overleg komen wij ook buiten deze regio.

Lees meer...