Wie zijn wij

Addio Uitvaartzorg

Wij zijn een klein bedrijf waardoor persoonlijke begeleiding gegarandeerd is. Wij werken samen in een team van vrouwen en zijn goed op elkaar ingespeeld.

Werkend vanuit dezelfde visie brengt ieder van ons als mens ook haar eigenheid mee. Een uitvaart wordt in principe van begin tot eind door één van ons geregeld. 

Wij kennen de regio, de lokale gewoonten en de mogelijkheden goed en hebben intensieve contacten met uitvaartcentra, kerken, begraafplaatsen en crematoria in de regio. 

Door deze prettige samenwerking kunnen wij breed organiseren en adviseren. Wij zijn trots op ons team van vakvrouwen!

Ons team

230510-225-Herma 370x390.jpg
Uitvaartbegeleider

Herma van Zalk

230510-193-Katinka 370x390.jpg
Uitvaartbegeleider

Katinka Kremer

230510-309-Edith 370x390.jpg
Uitvaartbegeleider

Edith Mulder - Bruins

230510-175-Paulien 370x390.jpg
Uitvaartbegbeleider

Paulien Zwart

Elke uitvaart is voor ons maatwerk

Wij bieden persoonlijke begeleiding bij alles wat er na een overlijden wenselijk en noodzakelijk is. Op een professionele manier, betrokken en met een luisterend oor, zullen wij u gedurende deze moeilijke periode bijstaan. Daarbij houden we continu in de gaten wat u zelf wilt en kunt doen, en wat wij voor u mogen regelen. Zo komen we tot een persoonlijke uitvaart die zowel bij de overledene als de nabestaanden past.

Wij begeleiden zowel begrafenissen als crematies. Wij hebben ervaring in het begeleiden van een grote diversiteit aan uitvaarten; van klein en intiem tot uitvaarten met vele bezoekers, uitvaarten met militaire eer of een afscheid waarbij iemand zijn/haar lichaam ter beschikking heeft gesteld aan de wetenschap. Wij zijn niet verbonden aan bepaalde leveranciers maar u heeft de vrijheid om te kiezen wat bij u past.

Wil u meer weten over onze werkwijze? Addio Uitvaartzorg denkt graag met u mee. U kunt er alles over lezen op de pagina 'Stap voor stap'

book.svg
Kinderen betrekken bij een uitvaart

Wij besteden speciale aandacht aan kinderen en kleinkinderen. Hen betrekken bij het afscheid door te vertellen wat er gaat gebeuren op een manier die bij hun leeftijd past. Kinderen willen serieus genomen worden en weten wat er aan de hand is. Dit is belangrijk voor hun rouwproces en verdere ontwikkeling. Kinderen kunnen vaak meer aan dan wij denken, juist als ze niet buitengesloten worden.

book.svg
Uitvaarten van baby's, kinderen en jongeren

Het begeleiden en verzorgen van uitvaarten van pasgeborenen, kinderen en jongeren is een specialisme van ons. Het overlijden van een kind is niet te bevatten en het verdriet allesoverheersend. Dan is het van het grootste belang om goed naar ouders te luisteren en te kijken. En om alle tijd te nemen om hen met zorg en aandacht te ondersteunen.

book.svg
Betrekken van mensen met dementie

Steeds vaker krijgen wij te maken met nabestaanden met dementie. Daarom hebben we de training ‘Dementievriendelijke uitvaartzorg’ gevolgd. Wij zijn overtuigd van het belang dat mensen met dementie betrokken moeten worden bij een afscheid! We richten ons daarbij voornamelijk op wat voor iemand nog wel mogelijk is. Dat is vaak veel meer dan gedacht wordt!

Wat anderen over ons zeggen...

 

De uitvaart verliep helemaal zoals wij ons dat hadden voorgesteld.

Zoals een van onze kinderen zei: ‘Ze was onzichtbaar aanwezig’. 

*****

De uitvaartzorg zou louter en alleen mogen bestaan uit vrouwen zoals jullie.

Zo vol passie en liefdevol!

*****

Bedankt dat je mij ervan hebt overtuigd dat ik zelf in staat zou zijn om te spreken.

Mensen in hun kracht zetten noemde jij dat. Ik zal je daar altijd dankbaar voor blijven.

*****

Heel erg bedankt voor je hulp, je tips en je begeleiding. Zonder jou was de uitvaart van

ons zoontje niet zo mooi en soepel verlopen. We denken er met een warm gevoel aan terug.

*****

Heel veel dank voor je professionele en persoonlijke begeleiding.

Jij bracht licht in een voor ons donkere tijd!

Wilt u persoonlijk met ons kennis maken?

Nodig ons gerust uit voor een vrijblijvende afspraak!