Addio Uitvaartzorg Oldebroek

Wij zijn een klein bedrijf waardoor persoonlijke begeleiding gegarandeerd is. In ons team van vrouwen is elke uitvaart maatwerk en details doen er bij ons toe!

Wie zijn wij

Onze werkwijze

Met zorg en aandacht geven wij samen met u stap voor stap vorm aan het afscheid. Alles hoeft niet allemaal direct geregeld te worden, daar nemen wij graag met u de tijd voor!

Stap voor stap

Wat u nog meer moet weten

Alles wat u nog meer moet weten over uitvaartkosten, verzekeringen, veel gestelde vragen en onze services NabestaandenLoket en Gedenkpagina.

Goed om te weten

Hoe kunt u Addio Uitvaartzorg bereiken

U mag ons dag en nacht bellen voor het melden van een overlijden.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar.

Via het contactformulier onderaan deze pagina kunt u een bericht aan ons sturen, wij laten dan zo snel mogelijk iets van ons horen.

Wilt u ons alvast beter leren kennen? Lees dan meer over ons op de pagina 'Wie zijn wij'    

Het team van Addio Uitvaartzorg Oldebroek staat voor u klaar!

Wilt u meer weten over een uitvaart in Oldebroek?

Addio Uitvaartzorg in Oldebroek


Hoe kies je een uitvaartondernemer die bij je past in Oldebroek? Jarenlang was het vanzelfsprekend dat de uitvaart werd verzorgd door de plaatselijke uitvaartonderneming. Men was lid en vanuit ‘noaberschap’ werd de uitvaart verzorgd. Door het veranderen van uitvaartwensen en mogelijkheden bij een uitvaart is ook in Oldebroek het aantal uitvaartondernemers toegenomen. Hierdoor is er keuzemogelijkheid ontstaan. Maar hoe kiest u de juiste ondernemer die u helpt bij een passende uitvaart in Oldebroek

Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. Addio Uitvaartzorg heeft sinds 2006 ervaring met het begeleiden van begrafenissen en crematies in Oldebroek en omgeving. Het team van vakvrouwen wordt gevormd door Herma van Zalk, Katinka Kremer, Edith Mulder - Bruins en Paulien Zwart. Wij zijn goed bekend met de regio, de gewoonten en de mogelijkheden.
 

Uitvaartbegeleiding in Oldebroek

Addio Uitvaartzorg is een kleine zelfstandige uitvaartonderneming. Vanaf het eerste gesprek wordt u begeleid door één en dezelfde persoon. Omdat wij niet verbonden zijn aan een verzekeringsmaatschappij of uitvaartvereniging heeft u alle keuzevrijheid in producten en diensten en kunnen wij u onafhankelijk adviseren. Door onze goede contacten met uitvaartcentra, kerken en begraafplaatsen in Oldebroek en omgeving zijn wij goed op de hoogte van de mogelijkheden die zij bieden. Zo kunnen wij gebruik maken van de familiekamers en aula’s in het Uitvaartcentrum Oldebroek aan de Van Syszamalaan en het Uitvaartcentrum Wezep aan de Cotoneasterstraat. Uiteraard bent u vrij om te kiezen voor de locatie die u wilt en kunnen wij u informeren over andere mogelijkheden.

Begrafenis of crematie in Oldebroek

Vanuit onze kernwaarden respectvol, deskundig en transparant zorgen wij voor een waardig en persoonlijk afscheid in Oldebroek. Vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart. Wij staan voor u klaar bij alles wat geregeld moet worden bij begrafenis of crematie in Oldebroek. Wij begeleiden u bij de laatste verzorging van het lichaam, het opbaren, de rouwkaart, een advertentie in de krant, de rouwauto en het organiseren van de dag van de uitvaart. Elke uitvaart is voor ons maatwerk, omdat elk afscheid uniek is. Wij bereiden elk afscheid tot in de puntjes met u voor en daarmee is het afscheid van uw dierbare bij ons in goede handen.

Begraafplaatsen en crematoria in Oldebroek en omgeving

Wij hebben een lijst samengesteld met begraafplaatsen en crematoria in Oldebroek en omgeving. In de gemeente Oldebroek is geen crematorium aanwezig, voor een crematie kan worden gekozen uit een crematorium in de omgeving. Uiteraard bent u niet gebonden aan Oldebroek, maar kunt u de locatie van uw voorkeur bespreken met ons. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Addio Uitvaartzorg. 

  • Begraafplaats Bovenheigraaf in Wezep
  • Begraafplaats De Ekelenburg in Oldebroek
  • Begraafplaats De Korenberg in Oosterwolde
  • Begraafplaats Stationsweg in Wezep (worden geen nieuwe graven meer uitgegeven)
  • Natuurbegraafplaats Elspeterbos in Elspeet
  • Crematorium Kranenburg Zwolle
  • Crematorium Heidehof Ugchelen 
  • Crematorium Ölandhorst Lelystad 

Meer weten over Addio Uitvaartzorg in Oldebroek? 

Neem dan vrijblijvend contact op en bespreek uw wensen. Wij denken graag met u mee over alle geschikte mogelijkheden.

Naast Oldebroek – Oosterwolde – ‘t Loo zijn wij ook werkzaam in Wezep, Hattemerbroek, Hattem, Heerde en Wapenveld,
Epe, Nunspeet, Elburg, ’t Harde, Doornspijk, Kampen, Zwolle. In overleg komen wij ook buiten deze regio.
 

Lees meer...