Addio Uitvaartzorg Hattem

Wij zijn een klein bedrijf waardoor persoonlijke begeleiding gegarandeerd is. In ons team van vrouwen is elke uitvaart maatwerk en details doen er bij ons toe!

Wie zijn wij

Onze werkwijze

Met zorg en aandacht geven wij samen met u stap voor stap vorm aan het afscheid. Alles hoeft niet allemaal direct geregeld te worden, daar nemen wij graag met u de tijd voor!

Stap voor stap

Wat u nog meer moet weten

Alles wat u nog meer moet weten over uitvaartkosten, verzekeringen, veel gestelde vragen en onze services NabestaandenLoket en Gedenkpagina.

Goed om te weten

Hoe kunt u Addio Uitvaartzorg bereiken

U mag ons dag en nacht bellen voor het melden van een overlijden.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar.

Via het contactformulier onderaan deze pagina kunt u een bericht aan ons sturen, wij laten dan zo snel mogelijk iets van ons horen.

Wilt u ons alvast beter leren kennen? Lees dan meer over ons op de pagina 'Wie zijn wij'    

Het team van Addio Uitvaartzorg Hattem staat voor u klaar!

Wilt u meer weten over Addio Uitvaartzorg in Hattem?

 

Addio Uitvaartzorg in Hattem

Herma van Zalk, Katinka Kremer, Edith Mulder - Bruins en Paulien Zwart verzorgen met liefde en aandacht uitvaarten in Hattem en omgeving. Vanuit eigen ervaringen met de dood heeft elk van ons haar eigen drijfveer om dit mooie werk te mogen doen. Vanuit onze kernwaarden, professioneel, betrokken en met een luisterend oor wordt elke begrafenis of crematie in Hattem door een van ons begeleid. Ons bedrijf dat in 2006 is opgericht, is inmiddels een begrip in Hattem en de Noord Veluwe.

Uitvaartbegeleiding in Hattem

Wij kennen de regio Hattem, de gewoonten en mogelijkheden goed. Ons team van vakvrouwen heeft veel kennis en ervaring met het begeleiden van een diversiteit aan uitvaarten. Vaak is er veel meer mogelijk dan mensen denken, geen uitvaart is daarom voor ons hetzelfde. We nemen de tijd, hebben aandacht voor iedereen en betrekken elk op een manier die bij hem of haar past. Dit maatwerk is onze toegevoegde waarde en hetgeen waarin wij ons onderscheiden. Lees op de pagina 'Ervaringen' meer over onze werkwijze. 

Maatwerk

Hoe vindt u een goede uitvaartondernemer in Hattem? Als u kiest voor Addio Uitvaartzorg in Hattem kunt u rekenen op kwaliteit en veel ruimte voor eigen inbreng. Bij het voorbereiden van een uitvaart komt u voor veel keuzes te staan. Wij denken met u mee in de keuze voor begrafensi of crematie, de laatste verzorging van het lichaam en het opbaren van de overledene, het vervoer, de rouwkaart en voor voorbereiding van de dag van de uitvaart. Elk afscheid wordt door ons tot in detail voorbereid en zodat het een persoonlijk en onvergetelijk afscheid wordt. Het begeleiden van een begrafenis of crematie in Hattem is bij Addio Uitvaartzorg in goede handen.

Uitvaartwensen

Bij een uitvaart komt vaak veel meer kijken dan in eerste instantie gedacht wordt. Het voorbereiden van uw eigen uitvaart is niet zo gewoon en gemakkelijk. Toch heeft elk persoon zijn of haar specifieke uitvaartwensen. Heeft u als eens nagedacht over uw eigen afscheid? Of heeft u specifieke wensen of vragen? Wij kunnen u onafhankelijk adviseren en informeren over de mogelijkheden en de kosten van een uitvaart in Hattem. Nodig ons gerust uit voor een vrijblijvend gesprek.

Begraafplaatsen en crematoria in Hattem en omgving

Wij hebben een lijst samengesteld met begraafplaatsen en crematoria in Hattem en omgeving. In de gemeente Hattem is geen crematorium aanwezig, voor een crematie kan worden gekozen uit een crematorium in de omgeving. Uiteraard bent u niet gebonden aan Hattem, maar kunt u de locatie van uw voorkeur bespreken met ons. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Addio Uitvaartzorg. 

 

Begraafplaats Kerkhofdijk Hattem

R.K. begraafplaats Hattem

Natuurbegraafplaats Elspeterbos Elspeet

Crematorium Kranenburg Zwolle 

Crematorium Heidehof Ugchelen 

Crematorium Ölandhorst Lelystad 

Crematorium Reestborgh Meppel 

Crematorium Steenbrugge Diepenveen 

 

Heeft u een uitvaart in Hattem of wilt u meer weten over Addio Uitvaartzorg in Hattem? 

Neem dan vrijblijvend contact op en bespreek uw wensen. Wij denken graag met u mee over alle geschikte mogelijkheden.

 

Naast Hattem zijn wij ook werkzaam in Wezep, Oldebroek, Oosterwolde, 't Loo, Hattemerbroek, Heerde, Wapenveld

Epe, Nunspeet, Elburg, ’t Harde, Doornspijk, Kampen, Zwolle. In overleg komen wij ook buiten deze regio.

Lees meer...